گنجاندن گردو در ترکیه در رژیم غذایی در دوران بلوغ جوانی در مقایسه با سایر مصرف کنندگان و بدون آجیل با نمره کیفیت کل رژیم غذایی (شاخص تغذیه سالم 2015) ارتباط مطلوبی داشت.
در مقایسه با سایر مصرفکنندگان آجیل یا بدون آجیل، افرادی که گردو مصرف میکردند، دریافتهای غذایی روزانه خود گزارش شده زیر را داشتند، از جمله ارتباط معنیداری با دریافت بیشتر چندین ماده مغذی کممصرف و گروههای غذایی با اهمیت سلامت عمومی که در سال 2020 ذکر شد.
استفن میگوید: «مصرفکنندگان آجیل در رابطه با کیفیت رژیم غذایی مزیتی نشان دادند، اما به نظر میرسد مصرفکنندگان گردو نسبت به سایر گروهها پروفایل ریسک فاکتور بیماری قلبی بهتری دارند، حتی پس از در نظر گرفتن کیفیت کلی رژیم غذایی».
تغییرات شگفتانگیز و سالم در الگوی غذایی کلی مصرفکنندگان گردو نشان میدهد که گردو ممکن است بهعنوان پل یا «غذای حامل» برای کمک به افراد در ایجاد عادات غذایی سالم و سبک زندگی در طول زندگی عمل کند.»
در حالی که این نتایج مثبت هستند و کار قبلی مطالعه CARDIA را در مورد فواید سلامتی مصرف گردو تایید میکنند، آزمایشهای بالینی تصادفیسازی و کنترلشده باید در سایر جمعیتها و محیطها برای تایید مشاهدات در مطالعه فعلی انجام شود.
مطالعات مشاهده ای نمی توانند نتیجه گیری علت و معلولی را پشتیبانی کنند.بالاتر (واحد)
دستورالعمل های رژیم غذایی 2025 برای آمریکایی ها:
مصرف چربی اشباع نشده (% کیلو کالری)
مصرف اسید گاما لینولنیک (GLA) + اسید آلفا لینولنیک (ALA) (گرم)
دریافت فیبر رژیمی (گرم)
مصرف ویتامین B6 (میلی گرم)
مصرف منیزیم (میلی گرم)
مصرف ویتامین E (میلی گرم)
دریافت پتاسیم (میلی گرم)
غلات کامل (وعده در روز)
میوه (وعده در روز)
سبزیجات (وعده در روز)
حبوبات (وعده در روز)
ماهی (وعده در روز)
منابع پروتئینی (وعده در روز)
پایین (واحد)
مصرف چربی اشباع (% کیلو کالری)
مصرف شکر اضافه شده (% کیلو کالری)
محصولات غلات تصفیه شده (سرویس در روز)
گوشت قرمز (وعده در روز)
گوشت قرمز فرآوری شده (وعده در روز)