شخصی با سرکه انجیر خانگی توانست تجارت بین المللی در روستای دورافتاده راه اندازی کند

با مقایسه اسید استیک در انواع مختلف سرکه انجیر خانگی، محتوای اسید استیک در بین اسیدهای آلی بالاترین میزان است و حدود 30 تا 50 درصد در کل اسیدهای آلی را شامل می شود ( چن و همکاران، 2013 ، وانگ و همکاران، 2017 ).

در حالی که اسید استیک اسید آلی فرار اصلی در نمونه‌های سرکه است، اسید لاکتیک اسید آلی غیرفرار اصلی است ( فان و همکاران، 2011 ، رن و همکاران، 2016 ، سایز-آباجو و همکاران، 2006 ، ژو و همکاران. ، 2016 ). مشخص شد که 10 اسید آلی در سرکه کهنه شانشی با کروماتوگرافی مایع یونی شناسایی شد.

در میان آنها، غلظت اسید استیک (45945.9-87723.5 میلی گرم در لیتر) بالاترین در بین اسیدهای فرار و اسید لاکتیک (2575.7-30336.6 میلی گرم در لیتر) بالاترین در بین اسیدهای غیرفرار بود ( Zhu et al., 2016 ).

سرکه

با این حال، برخی از مطالعات گزارش کرده اند که غلظت اسید تارتاریک و اسید سیتریک بیشتر از اسید لاکتیک است ( کویاما و همکاران، 2017 ، لیو و هی، 2009 ، لیو و همکاران، 2018 ، سایز-آباجو و همکاران، 2006 ، خو و همکاران، 2011 ، خو و همکاران، 2011 ).

لالو و همکاران (2015)گزارش داد که در سرکه بالزامیک، وجود اسید استیک، اسید فرمیک، اسید سیتریک، اسید مالیک و اسید سوکسینیک توسط تشدید مغناطیسی هسته ای (NMR) شناسایی شد و غلظت اسید استیک (28.52±2.14-63.57±5.8) g/kg) در بین اسیدهای آلی بیشترین و پس از آن اسید مالیک و اسید سیتریک قرار داشتند.

علاوه بر این، اسید استیک به عطر و طعم قوی سرکه ها کمک می کند. با این حال، از آنجایی که اسید لاکتیک، اسید تارتاریک، اسید مالیک و اسید سوکسینیک می‌توانند تحریک اسید استیک را مهار کنند، سرکه‌ها را با طعم ملایمی ساختند ( Wang et al., 2017 ).

مواد مغذی موجود در سرکه شامل اسیدهای آمینه، قندها، ویتامین‌ها و ریز عناصر است ( چو و همکاران، 2015 ، کویاما و همکاران، 2017 )، که می‌توانند تعادل پایه اسیدی را حفظ کنند ، متابولیسم سلولی را تنظیم کنند، انرژی را تامین کنند و سیستم ایمنی را بهبود بخشند. سیستم ( بوداک و همکاران، 2014 ، کیم و همکاران، 2016 ).